ΠΟΛΕΜΟΣ μέχρις εσχάτων με τον αόρατο ΕΧΘΡΟ και συνθηκολόγηση με τους ορατούς και πολύ πιο επικίνδυνους. Γιατί άραγε;
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που παρουσιάζει, από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα έχουμε περίπου 20 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως, δηλαδή συμβαίνουν περίπου 160.000 θάνατοι κάθε μέρα.
Στην ίδια επίσης ιστοσελίδα αναφέρεται ότι από την αρχή του έτους έχουμε 230.000 θανάτους λόγω του αόρατου εχθρού που λέγεται κορωνοϊός (υπερεκτιμημένος ο αριθμός διότι περιλαμβάνει σε αρκετές χώρες και τα πιθανά περιστατικά). Ταυτόχρονα όμως, από την αρχή του χρόνου μέχρι τώρα έχουμε, σύμφωνα και πάλι με την εγκυρότατη αυτή ιστοσελίδα, ασύγκριτα περισσότερους θανάτους που οφείλονται σε πολύ ορατούς εχθρούς όπως: 1.660.000 θανάτους που οφείλονται στο κάπνισμα, 830.000 θανάτους που οφείλονται στο αλκοόλ και 450.000 θανάτους που οφείλονται σε τροχαία ατυχήματα (δεν περιλαμβάνει η ιστοσελίδα πληροφορίες για τις αναπηρίες που προκαλούνται από τα τροχαία και οι οποίες ίσως είναι ακόμα περισσότερες)!
Οι φιλόστοργες κυβερνήσεις μας αποφάσισαν να προστατεύσουν την υγεία μας, όμως από όλες αυτές τις αιτίες θανάτου που καταγράφονται και αναφέρθηκαν πιο πάνω επέλεξαν εκείνη που είναι αόρατη, έχει τα λιγότερα θύματα και της οποίας τα θύματα είναι πολύ μεγαλύτερης ηλικίας σε σχέση με τις υπόλοιπες! Και μάλιστα τόσο πολύ ενδιαφέρονται και νοιάζονται για την υγεία μας, που αποφάσισαν να θυσιάσουν τα πάντα για να μας σώσουν από αυτόν τον εχθρό! Γιατί υποτίμησαν τις πιο επικίνδυνες και επικεντρώθηκαν στη λιγότερο επικίνδυνη; Ίσως γιατί η νόσος αυτή είναι μεταδοτική ενώ οι άλλες αιτίες θανάτου δεν είναι μεταδοτικές. Το κάπνισμα όμως όπως και το αλκοόλ είναι μια συνήθεια και ένας μιμητισμός που εμφανίζει τεράστια «μεταδοτικότητα» μεταξύ των νέων ίσως μεγαλύτερη από τη μεταδοτικότητα του κορωνοϊού! Επίσης, ίσως θα ισχυρισθούν ότι αν δεν λαμβάναμε αυτά τα αυστηρότατα μέτρα θα είχαμε πολύ περισσότερους θανάτους. Και πάλι όμως ευτυχώς που μια χώρα, η Σουηδία, δεν πήρε μέτρα, διατήρησε ανοιχτά ακόμα και τα σχολεία της, και τελικά δεν είχε μεγαλύτερη θνησιμότητα από τη συνηθισμένη θνησιμότητα της γρίπης.
Πράγματι όμως, τι πιο ευγενές από το να θυσιάζεται ο άνθρωπος για τον συνάνθρωπό του μη λογαριάζοντας κανένα κόστος, ακόμα και ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ! Βέβαια αν από μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση οδηγηθούν στην φτώχεια και στο θάνατο πολύ περισσότεροι, αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα αλλά όπως θα ισχυρίζονταν κάποιοι, ίσως ακόμα παραμένει σε θεωρητικό επίπεδο.
Ας αφήσουμε λοιπόν το θεωρητικό και ας περάσουμε σε ένα πολύ πρακτικό επίπεδο. Με βάση τα παραπάνω καταγεγραμμένα στοιχεία προκύπτει το εξής λογικό ερώτημα. Γιατί καθημερινά τρομοκρατείται ολόκληρος ο πλανήτης μόνο με το πόσα περιστατικά καταλήγουν από τον κορωνοϊό; Δε θα ήταν ασύγκριτα χρησιμότερο, αφού ενδιαφέρονται τόσο για την υγεία μας, να μας αναφέρουν ότι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΠΟΧΗΣ, πεθαίνουν και 13.800 άνθρωποι λόγω του καπνίσματος, 7.000 λόγω του αλκοόλ και 3.750 λόγω των τροχαίων! Γιατί δε μας δείχνουν κάθε μέρα και εικόνες ασθενών που καταλήγουν ή βασανίζονται από τις συνέπειες του καπνίσματος, του αλκοόλ ή των τροχαίων; Πόσο ασύγκριτα μεγαλύτερο θα ήταν το κέρδος σε ανθρώπινες ζωές και μάλιστα πολύ μικρότερης ηλικίας από την ηλικία των θυμάτων του κορωνοϊού, αν συνειδητοποιούσαμε τους τεράστιους κινδύνους για τη ζωή μας που έχει το κάπνισμα, το αλκοόλ και η επιπόλαιη οδήγηση; Και είναι βέβαιο ότι μια τέτοια εκστρατεία θα ανέβαζε σημαντικά το προσδόκιμο ζωής σε όλο τον πλανήτη!
Γιατί όμως αυτό το τόσο λογικό δεν συμβαίνει; Γιατί τους ΟΡΑΤΟΥΣ και ασύγκριτα πιο επικίνδυνους εχθρούς που τους βλέπουμε και μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε χωρίς να φυλακίσουμε τον πλανήτη, τους αφήνουμε να μας αποδεκατίζουν καθημερινά και γιατί αποφασίζουμε να πολεμήσουμε έναν αόρατο εχθρό φυλακίζοντας ολόκληρη την ανθρωπότητα;
Διότι φυσικά κανένας από αυτούς που καθημερινά επαναλαμβάνουν ότι νοιάζονται για την υγεία μας δε λέει την αλήθεια.
Διότι ο πραγματικός σκοπός που εξυπηρετούν όλα αυτά είναι αυτός, τον οποίο οι ίδιοι αναφέρουν και επιζητούν, δηλαδή η έλευση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με τα συνακόλουθά της και τίποτα περισσότερο.
Ε.Μ.
Πηγή: Εδώ.