Μήπως δεν φταίνε μόνο αυτοί; Μήπως φταίμε κι εμείς που τα επιτρέπουμε; --Ο Λαός δείχνει μια άνευ πρηγουμένου ανεκτικότητα!

Συνελήφθη ο "εγκληματίας" ιερέας στη Χίο από τις δυνάμεις ασφαλείας!

Στην σύλληψη του εγκληματία Ιερέα της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου π. Χριστόφορου Γουρλή προχώρησε η Ασφάλεια Χίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον Ιερέα επειδή λειτουργούσε με ανοιχτές τις πόρτες του Ιερού Ναού, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένεται να παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, όπου εκεί θα αποφασιστεί αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες. Πρόκειται για για καταστάσεις που βλέπουμε για πρώτη φορά στην χώρα μας!

Λίγο μετά τις 8 το πρωί πάντως ο π. Χριστόφορος, μετέφερε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου με τις καμπάνες να χτυπούν χαρμόσυνα αλλά με τον Ιερό Ναό ερμητικά κλειστό και άδειο για φέτος από τους πιστούς. «Ανάστα ο Θεός, κρίνον τήν γην, ότι σύ κατακληρονομήσεις εν πάσι τοις εθνέσι» έψαλε ο ιερέας π. Χριστοφόρος Γουρλής ευχόμενος υγεία σε όλον τον κόσμο.


Είχε προηγηθεί την Μ. Παρασκευή  η ομολογία του: Εγώ θα κάνω αυτό που μου υπαγορεύει η συνείδησή μου ως χριστιανού και ως κληρικού. Δεν διώχνω κάποιον από την εκκλησία, όταν ο πιστός θέλει από μόνος του και νοιώθει την ανάγκη να έρθει να προσκυνήσει αυτή τη στιγμή».



σχολιο :Παν-ηλίθιε Τσιόδρα και οι συμπαρομαρτούντες Αρχιερείς της πεπτωκυίας Ελλαδικής Εκκλησίας ,είστε  βρε ευχαριστημένοι τώρα;;
"Τρελογιάννης"

1 ΣΧΌΛΙΟ:

Ανώνυμος είπε...
Την ιδια στιγμη στο κεντρο των Αθηνων κι αλλου κυκλοφορουν οι λαθροπροσφυγες 10-10 μαζι και δεν τους βλεπει κανεις αραγε;