Ευχές Βαρθολομαίου σε Τσιόδρα!



   "…στον οποίο έδωσε τις πατρικές ευχές και την πατριαρχική ευλογία του για την ενίσχυση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Ελλάδος..."
Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr
Οταν ο Φαναριώτης Πάπας της Ανατολής, ο αιρεσιάρχης Πατριάρχης, δίνει την ευχή του στον επιστημονικά υπεύθυνο του Υπουργείου Υγείας της χώρας μας για τον Covid-19, εμείς είναι γνωστό ότι ανησυχούμε (βλ. ο Νέρων της Ζακύνθου). Τα Χανιά ακόμη να συνέλθουν από τις φυσικές καταστροφές μετά την ψευτοσύνοδο του Κολυμπαρίου… 
Οταν οι ναοί κλείνουν με απόφαση της ίδιας της Εκκλησίας, εμείς τρέμουμε· όχι όταν ακούμε τα κρούσματα της κάθε μέρας στην ενημέρωση των 6 από τον κ.Τσιόδρα. Σε προηγούμενο άρθρο της Κατάνυξης είχαμε εκφράσει τους προβληματισμούς μας σχετικά με το πρόσωπο του κ.Τσιόδρα. Γνωρίζουμε όλοι, ότι ήταν εκείνος ο άνθρωπος, ο οποίος με τις επιστημονικές του γνώσεις, ενημέρωσε και επηρέασε τη ΔΙΣ, να πάρει την απόφαση να κλείσουν όλες οι Εκκλησίες, υπό τον φόβο μετάδοσης του νέου ιού μέσα σε αυτές. Κλειστοί οι ναοί και στο Φανάρι, εννοείται, ανοιχτοί μόνο για ατομική προσευχή!

Επίσης γνωρίζουμε τη στενή σχέση του κ.Τσιόδρα με τον Μεσογαίας κ.Νικόλαο, ο οποίος με τη σειρά του μας εξόργισε με τις θέσεις που διατυπώνει στην επιστολή που έστειλε στην Υπουργό Παιδείας, όπου σαν κοινός οικουμενιστής χαρακτηρίζει όσους αγωνίζονται για την ευσέβεια και την Πίστη φανατικούς, παρανοϊκούς, εμπαθείς, εξαγριωμένους και παράλογους.
Ήθε κι ένα βιντεάκι από το 2007 σχετικά με τον κ.Τσιόδρα, να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον συναγερμό που έχει χτυπήσει μέσα μας, γύρω από την πνευματική διάσταση του κορωνοϊού και την οικουμενιστική- εκκοσμικευμένη- νεοεποχίτικη και τελικά αντίχριστη αντιμετώπισή του από Εκκλησία και Πολιτεία. Πρόκειται βέβαια, για μια αλλοτριωμένη  Εκκλησία, μετρέσα του ενός και του άλλου και μια δέσμια Πολιτεία, εντολοδόχου της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 
Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Είναι ο άνθρωπος που αντικατοπτρίζει την πίστη του Πρωθυπουργού μας, ο οποίος εκλέχτηκε σαν ανάχωμα στην αθεϊστική λαίλαπα της Κυβέρνησης Σύριζα, όμως επιβεβαιώνει το θλιβερό αλλά αναγκαίο συμπέρασμα, ότι η ευσέβεια στην Ελλάδα έχει αντικατασταθεί από την οικουμενιστική ψευτοευσέβεια της Νέας Εποχής του Αντιχρίστου, που σαν λαίλαπα θα βυθίσει την ανθρωπότητα στην πιο βαριά σκλαβιά. Ας αντιδράσουμε, όσο είναι καιρός σε ανθρώπους και καταστάσεις που τώρα είναι ανθρωπάκια, αλλά η ανοχή, η αδιαφορία και η άγνοιά μας θα τα θρέψει να γίνουν τα τέρατα της Αποκάλυψης. 
Διαβάζουμε στο kathimerini.gr:

Τηλεφωνική επικοινωνία Βαρθολομαίου με τον καθηγητή Τσιόδρα

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε χθες το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, στον οποίο έδωσε «τις πατρικές ευχές και την πατριαρχική ευλογία του για την ενίσχυση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Ελλάδος, που αγωνίζεται καθημερινά στη μάχη κατά της πανδημίας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Ο Παναγιώτατος συνεχάρη τον καθηγητή για το έργο του, καθώς και των συνεργατών του, και του ζήτησε να μεταφέρει τις ευχές του και προς τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.
Πηγή: Εδώ.