«Κάθε ΛΟΑΤ άτομο καλείται να υπηρετήσει στην εκκλησία»!!!

Παπικός επίσκοπος καλεί την κοινότητα ΛΟΑΤ να συμμετέχει στην Εκκλησία

Με την παπική “εκκλησία” θέλουν να μας ενώσουν οι Ορθόδοξοι Οικουμενιστές, μια “εκκλησία” η οποία βρίσκεται στην αίρεση και έχει χάσει τον σκοπό και τον προσανατολισμό της.
Ο παπικός επίσκοπος κάλεσε τις ενορίες του να καλέσουν μέλη της κοινότητας των ΛΟΑΤ να λατρεύουν, ώστε να μπορούν να μοιράζονται «δώρα».
Ο Τζον Στόου, παπικός επίσκοπος στο Λέξινγκτον του Κεντάκι, ζητά από τις ενορίες της επισκοπής του να προωθήσουν το λεγόμενο «υπουργείο ΛΟΑΤ» στα εβδομαδιαία δελτία ενοριών τους, σύμφωνα με το Complicit Slergy.

Το επισκοπικό Γραφείο Ειρήνης και Δικαιοσύνης, με επικεφαλής τον επίσκοπο, εξέδωσε δήλωση, σύμφωνα με την οποία “είμαστε επιβεβαιωτικό υπουργείο που γιορτάζει και υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια κάθε ΛΟΑΤ ατόμου.”
«Κάθε ΛΟΑΤ άτομο καλείται να υπηρετήσει στην εκκλησία. Τι δώρα πρέπει να μοιραστείτε; Γνωρίζετε κάποιον που είναι μέλος της κοινότητας LGBT; Προσκαλέστε τους να συμμετάσχουν στο υπουργείο μας και να τους πείτε ότι χρειαζόμαστε τα δώρα που πρέπει να μοιραστούν! » η έκκληση λέει.
Νωρίτερα, η UOJ έγραψε ότι το γερμανικό RCC αναπτύσσει ένα έγγραφο για τους “διαφορετικούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς των ανθρώπων”.
spzh.news
"Ορθ. Τύπος"