Για όσους συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι οι Ρώσοι (Πούτιν, Κύριλλος) είναι εναντίον της Ν.Τ.Π. και της Παγκοσμιοποίησης.

Δημοσιεύουμε το παρακάτω απόσπασμα από άρθρο του δικηγόρου Αθηνών Δημητρίου Δασκαλάκη με τίτλο "Η πιθανή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ως προάγγελος παγκόσμιας κυβέρνησης και νέας «πανδημίας»;" Το απόσπασμα αυτό επισφραγίζει, όσα έχουμε υποστηρίξει εδώ και καιρό στο ιστολόγιο αυτό, κι αποτελεί κόλαφο σε όσους εδώ και τόσο καιρό προσπαθούν άνευ επιχειρημάτων και παρά των τόσων αντιθέτων αποδείξεων να μας πείσουν, ότι η πολιτική και θρησκευτική ηγεσία της Ρωσίας (που καλεί τον Πάπα και το Π.Σ.Ε. να σώσει την Λαύρα του Κιέβου) λειτουργεί εναντίον της Ν.Τ.Π. και της παγκοσμιοποίησης. 


...ανακοίνωση του Ρωσικού Υπουργείου Οικονομικών που καταχωρίστηκε στον οικείο διαδικτυακό τόπο, όπου αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Οικονομικών σημείωσε την ανάγκη να αποφευχθεί ο κατακερματισμός του παγκόσμιου συστήματος υγείας και να διατηρηθεί ο κεντρικός ρόλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Ο Ρώσος Υπουργός μοιράστηκε επίσης την εμπειρία της δημιουργίας ενός συστήματος ταχείας αντίδρασης σε πανδημίες που εφαρμόζεται ήδη στη Ρωσία στο πλαίσιο της τρέχουσας “Υγειονομικής Ασπίδας” [εννοεί της Ρωσίας], η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός συστήματος για την ταχεία διάγνωση των μολυσματικών ασθενειών, την ταχύτερη ανάπτυξη συστημάτων δοκιμών και εμβολίων σε περίπτωση νέων επιδημιολογικών απειλών».

H δήλωση του «αντινεοταξίτη» Ρώσου Υπουργού καταλήγει –προτείνοντας την καθιέρωση του μοντέλου της υγειονομικής ασπίδας σε ολόκληρο τον κόσμο– ως εξής:

«Πιστεύουμε ότι μια παρόμοια υγειονομική ασπίδα θα μπορούσε να δημιουργηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο δε Ρώσος υπουργός Υγείας, υπερακοντίζοντας τον συνάδελφό του υπουργό Οικονομικών σε δηλώσεις υγειονομικής φρενίτιδας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

«ο ΠΟΥ θα πρέπει να ενεργεί ως συντονιστής των διεθνών προσπαθειών στον τομέα της υγείας».

Από την τελευταία δήλωση του Ρώσου Υπουργού Υγείας διαπιστώνεται η βούληση της ρωσικής πολιτικής ηγεσίας –η οποία δήθεν εμφανίζεται ως πολέμια της σατανοκίνητης Ν.Τ.Π.– να συμπορευτεί με τους σκληροπυρηνικότερους κύκλους των νεοταξιτών που επιδιώκουν σταθερά την υπαγωγή της δημόσιας υγείας στον ασφυκτικό έλεγχο του  Π.Ο.Υ., που θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαχείριση των μελλοντικών πανδημιών, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια επιλογών στις κυβερνήσεις των κρατών.

Με άλλα λόγια, παρατηρούμε ότι:

Eνώ στον γεωπολιτικό χώρο της Ανατολικής Ευρώπης μαίνεται σφοδρή στρατιωτική (δι’ αντιπροσώπων) σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ, που σφάζονται για τα «μάτια της Ουκρανίας», αντιθέτως στο πεδίο της αντιμετώπισης των υγειονομικών απειλών διαπιστώνουμε με έκπληξη ότι οι αντίπαλοι και πολέμιοι γίνονται σύμμαχοι και συνέταιροι «δίνοντας τα χέρια», καθώς επικρατεί μεταξύ τους απόλυτη σύμπνοια και ταύτιση απόψεων αναφορικά με την εργαλειοποίηση των μελλοντικών πανδημιών, έχοντας ως κοινό στόχο, τον έλεγχο και την χειραγώγηση της ανθρωπότητας.

Βέβαια από την συνάντηση των μελών της G20 δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο «σεσημασμένος» γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, ο οποίος υποστήριξε ένθερμα την συγκρότηση του «Ταμείου για την Πανδημία» δηλώνοντας τα εξής:

«Αυτός ο νέος χρηματοδοτικός μηχανισμός θα αποτελέσει κρίσιμο δομικό στοιχείο μιας ισχυρότερης παγκόσμιας αρχιτεκτονικής ασφάλειας της υγείας. Είναι σημαντικό ότι το ταμείο έχει σχεδιαστεί με περιεκτική και αποτελεσματική διακυβέρνηση και ρυθμίσεις λειτουργίας με υψηλά πρότυπα διαφάνειας και λογοδοσίας».

Ο ίδιος κατέληξε, προφητεύοντας με βεβαιότητα «αστρολόγου περιωπής», την επόμενη υγειονομική κρίση:

«Η επόμενη πανδημία δεν θα μας περιμένει. Πρέπει να κινηθούμε επειγόντως για να καλύψουμε τα κενά στην παγκόσμια ετοιμότητα που θέτουν όλες τις χώρες σε κίνδυνο»

 Ολόκληρο το άρθρο του κ. Δασκαλάκη εδώ