Επίθεση δημοσιογράφων σε Μητροπολίτη που διαφοροποιήθηκε για τις Μάσκες.


              Φοβερή επίθεση και ανάκριση δύο δημοσιογράφων του ΑΝΤΕΝΑ στον μητροπολίτη Καρπενησίου Γεώργιο, που τόλμησε να διαφοροποιηθεί  -έστω για λίγο-  ως προς την μάσκα!  Οι προαγωγοί της «Μάσκας» και του «Κορωνοϊού» στην εισαγωγή που κάνουν -πρίν την συζήτησή τους με τον μητροπολίτη- παραπληροφορούν, διαστρέφουν όσα είπε και ψεύδονται, λέγοντες ότι ο Μητροπολίτης είπε οι πιστοί να μη φορούν μάσκα!

Συγκεκριμένα λένε (το βίντεο εδώ): «Εδώ έχουμε ένα μεγάλο θέμα διότι έχουμε τον  μητροπολίτης Καρπενησίου, που κάλεσε τους πιστούς να μη φορούν μάσκα στις εκκλησίες».

Ο μητροπολίτης τους διαψεύδει. Δεν είπα, λέγει, κάτι τέτοιο, είπα:

«Αν υπάρχει πρόβλημα και στην περιοχή μας θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά μέτρα τα οποία εννοείται ότι θα εφαρμόσουμε. Τη στιγμή όμως που για μήνες δεν έχουμε κρούσματα για ποιο λόγο να επιβάλλονται εδώ τα μέτρα που επιβάλλονται στην Αθήνα ή σε άλλες περιοχές που είναι το πρόβλημα; …Δεν ζήτησα ποτέ από τους πιστούς να μην φοράνε μάσκες».

Και ζητά να προβάλλουν το βίντεο για να δουν, τί ακριβώς είπε. Και ενώ το βίντεο δικαιώνει τον μητροπολίτη, αυτοί, αντί να ζητήσουν μια συγγνώμη και "να βάλουν την ουρά στα σκέλια", συνεχίζουν απτόητοι την επίθεση, για να τον αναγκάσουν να ταυτισθεί με την κυβερνητική γραμμή.

Άξιοι δημοσιογράφοι. Πρέπει η κυβέρνηση να τους αμείψει  για τον κόπο τους!

Πάντως οι πιστοί στον ναό που μιλά ο μητροπολίτης, δεν φορούν μάσκα!