Να, τα αποτελέσματα της "άχρι καιρού" οικονομίας!

Γαλλίας Εμμανουήλ σε οικουμενιστική δέηση για τη φύση [ΒΙΝΤΕΟ]


Σχόλιο: Κάθε μέρα βλέπουμε τα αποτελέσματα της "άχρι καιρού" οικονομίας! Οδήγησαν στον πνευματικό Μιθριδατισμό(*), την εξοικείωση δηλ. με τις κακόδοξες πράξεις των Οικουμενιστών. Έτσι σήμερα, όχι μόνο η πλειονότης των βαπτισμένων χριστιανών, αλλά και πολλοί απ’ αυτούς που κάποτε αγωνίζοντο και διεμαρτύροντο για την υπόθεση της διατηρήσεως ανοθεύτου της Πίστεως, τώρα έχουν καμφθεί. Και πλέον, ελάχιστοι έχουν διαχωρίσει την θέση τους από τους Οικουμενιστές, έπαψαν την κοινωνία με αυτούς και όσους συνεργάζονται μαζί τους.

Όταν δεν υπάρχει καθαρός διαχωρισμός από την αίρεση, τότε η εντύπωση που δίδεται είναι ότι: δεν υπάρχει αίρεση. Και έτσι οι Οικουμενιστές -με την άδειά μας- αλωνίζουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!  Ή μάλλον δίδουν λογαριασμό μόνο στα αφεντικά τους!

Και διερωτάται κανείς. Τόσοι και τόσοι πνευματικοί, τόσοι θεολόγοι, ιστολόγοι, πιστοί  που κατά τα άλλα ενδιαφέρονται και γράφουν για την αλήθεια, δεν καταλαβαίνουν ότι, όταν κοινωνούμε με τους οικουμενιστές, συμπράττουμε στην επικράτηση της Παναιρέσεως; Κρίμα γιατί η διδασκαλία των Αγίων είναι και γνωστή, και σαφής, και αυστηρότατη: «Μη λέγετε σ’ αυτούς ούτε ένα χαίρετε» (όταν πρόκειται για θέματα Πίστεως), «εξέλθετε εκ μέσου αυτών» και τόσα άλλα!

__________________

(*) Ο όρος προέρχεται από τον Μιθριδάτη ΣΤ', βασιλιά του Πόντου, ο οποίος εξαιτίας του μεγάλου φόβου του μήπως τον δηλητηριάσουν χορηγούσε στον εαυτό του βαθμιαία αυξανόμενες μη θανατηφόρες δόσεις δηλητηρίου, ώστε να αναπτύξει τελικά ανοσία. Μεταφορικά ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη σταδιακή εξοικείωση και αποδοχή πραγμάτων που προηγουμένως θεωρούνταν ιδιαίτερα επικίνδυνα» (εδώ). 


Γαλλίας Εμμανουήλ σε οικουμενιστική δέηση για τη φύση [ΒΙΝΤΕΟ]


Υπηρετώντας με αξιοσημείωτη επιμέλεια την Οικουμενιστική ατζέντα, συμμετέχει σε επιτροπές και λαμβάνει μέρος σε συμπροσευχές και “δεήσεις”.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Δεν χάνει ευκαιρία ο Μητροπολίτης Γαλλίας να σκανδαλίσει τον πιστό λαό του Θεού. 

Αυτή τη φορά, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την προστασία της φύσης, το Συμβούλιο των Χριστιανικών Εκκλησιών της Γαλλίας συμμετείχε σε μια τελετή την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου. 

Υπηρετώντας με αξιοσημείωτη επιμέλεια την Οικουμενιστική ατζέντα, συμμετέχει σε επιτροπές και λαμβάνει μέρος σε συμπροσευχές και “δεήσεις”. 

Ο πιστός λαός της Μητρόπολης Γαλλίας (όσοι από λαό έμειναν αλώβητοι από την πολύχρονη αιρετική κατήχηση) ακόμα σιωπά… Κάποια στιγμή όμως η υπομονή έχει και όρια. 

Εμείς θα επισημαίνουμε τα Οικουμενιστικά ατοπήματα του Μητροπολίτη τους, για να κρατούμε σε εγρήγορση το Ορθόδοξο κριτήριο στη συνείδησή τους.

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα σύντομο απόσπασμα βίντεο από το κανάλι Église catholique en France:

Ο μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ συμμετέχει σε Οικουμενιστική συμπροσευχή