Τραγελαφικές περιπτώσεις «πνευματικών» ανθρώπων που λειτουργούν με πολιτική σκοπιμότητα.

Οι παρακάτω «πνευματικοί» άνθρωποι ωσάν να ήταν σύνοδος (έχει γίνει συνήθεια αυτή η πρακτική, πρώτα καταδικάστηκαν οι εμβολιασμένοι, τώρα οι ψηφοφόροι της Ν.Δ., αύριο;) καταδικάζουν τους πιστούς που ψήφισαν Ν.Δ. Όπως όμως και στο θέμα των εμβολίων τους επισκόπους τους και τους ιερείς που έκλεισαν τους ναούς και ψηφίζουν αλλά και υπάκουσαν και εφάρμοσαν τα μέτρα της Ν.Δ. τους αφήνουν στο απυρόβλητο και τους μνημονεύουν ως γνήσιους χριστιανούς κι ορθοτομούντες. Γι’ αυτούς δεν ισχύει «αφού αν για χάρη ενός γήινου οφέλους προδώσει κάποιος τον Χριστό, επιβραβεύοντας εκείνους που έκλεισαν τους ναούς Του και απαγόρευσαν στους πιστούς να συμμετέχουν στα Μυστήριά Του, τότε η πτώση αυτή θα αποτελέσει πράξη διαγραφής του ονόματός του από τους καταλόγους των Χριστιανών και πράξη εγγραφής στην λίστα των διωκτών και των συνεργατών τους….». Φαίνεται ότι αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν ακριβώς, ποιούς καταδικάζει και ποιούς σώζει (αν ψηφίσουν το σωστό κόμμα που αρχίζει ίσως με Ν) ο Θεός. Και δεν μας λένε φυσικά αν ο Θεός διέγραψε από την λίστα των Χριστιανών αυτούς που υποστήριξαν τον παπικό Βαυαρό εκκλησιομάχο και διώκτη Όθωνα (π.χ. Κολοκοτρώνης)  ή τον μασόνοι Βενιζέλος ή τον Παπανδρέου  Έτσι προχωράει η σύγχυση και η διχόνοια. 

Η φωτογραφία από Εδώ

Μήνυμα-Έκκληση (Μην συμφωνήσεις με τον Μητσοτάκη που έκλεισε τις Εκκλησίες)

σ.σ. Συμφωνούμε με το κάτωθι μήνυμα και το διαδίδουμε

Αγαπητοί μου φίλοι και αναγνώστες του Κρυφού Σχολειού, εσείς που με γνωρίζετε και παρακολουθείτε με σεβασμό το παρόν ιστολόγιο: Θέλω να σας ενημερώσω πως αν στις παρούσες εκλογές ψηφίσετε το κόμμα που ως κυβέρνηση έκλεισε τους ναούς και απαγόρευσε την Θεία Λατρεία (γεγονός πρωτοφανέστατο στην ιστορία της Ελλάδας, αφού ούτε και οι ίδιοι οι Τούρκοι ως κατακτητές δεν το έπραξαν), τότε αμαρτάνατε φοβερά, διότι γίνεστε και εσείς συνένοχοι με τρομερά απρόβλεπτες συνέπειες για την ζωή σας και κυρίως για την ψυχή σας.

Μην επαναπαύεστε στο ότι μπορεί να έχετε ευλογία από τον Πνευματικό σας ή τον Επίσκοπό σας. Εν Ημέρα Κρίσεως ο καθένας θα κριθεί μόνος του, χωρίς άλλον για δικηγόρο ή συμπαραστάτη. Και μη ξεχνάτε ότι Αρχιερείς και Γραμματείς ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να σταυρωθεί ο Χριστός…

Μη σταυρώσετε, αγαπητοί μου, τον Χριστό, μη ταχθείτε με την μερίδα του Ιούδα, των διωκτών και των αντιχρίστων.  

Δεν πρόκειται για ζήτημα πολιτικής (διότι όλα τα κόμματα σχεδόν είναι αντιχριστιανικά), αλλά πρόκειται για πνευματικό θέμα, αφού αν για χάρη ενός γήινου οφέλους προδώσει κάποιος τον Χριστό, επιβραβεύοντας εκείνους που έκλεισαν τους ναούς Του και απαγόρευσαν στους πιστούς να συμμετέχουν στα Μυστήριά Του, τότε η πτώση αυτή θα αποτελέσει πράξη διαγραφής του ονόματός του από τους καταλόγους των Χριστιανών και πράξη εγγραφής στην λίστα των διωκτών και των συνεργατών τους….

Εάν δεν θελήσετε να ακούσετε την ταπεινή αυτή έκκληση, τουλάχιστον πριν πάτε να ψηφίσετε, σας παρακαλώ, κάντε έστω και λίγο μία προσευχή από καρδιάς προς τον Κύριο. Και αν η συνείδησή σας δεν σας εμποδίσει τότε προβείτε άφοβα στην πράξη σας και μη λάβετε υπόψιν όσα σας έγραψα…  

Ο Θεός να μας φωτίζει όλους.


Κρυφό Σχολειό