Συνέχεια "εμβαθύνονται οι σχέσεις μεταξύ των δύο ἐκκλησιών"! --Μόνο που στο βάθος κρύβεται η κόλαση της Πανθρησκείας!

parolin georgias 1

Συνάντηση του Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλία Β' με τον Καρδινάλιο Πιέτρο Παρολίν πραγματοποιήθηκε στην Τιφλίδα.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πατριάρχης Ηλίας και ο Καρδινάλιος Πιέτρο Παρολίν επισήμαναν την ανάγκη διατήρησης και εμβάθυνσης των σχέσεων μεταξύ των δύο Εκκλησιών.
«Η συνάντηση αφορούσε τα προβλήματα και τις σημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο χριστιανικός κόσμος» δήλωσε ο Πατριάρχης Γεωργίας.

«Οι σχέσεις Γεωργίας και Βατικανού διαρκούν πολλούς αιώνες. Από την άποψη αυτή, η επίσκεψη του Καρδινάλου είναι πολύ σημαντική και συμβολίζει την συνέχιση αυτών των σχέσεων» πρόσθεσε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας.
«Ζούμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή, η ανθρωπότητα έχει έρθει κοντά στην άβυσσο, οπότε η επίσκεψή σας είναι εξαιρετικά σημαντική» - υπογράμμισε κλείνοντας ο Πατριάρχης Ηλίας.
Από την πλευρά του ο Καρδινάλιος Παρολίν μετέφερε τους χαιρετισμούς του Πάπα Φραγκίσκου και δήλωσε οτι η επίσκεψη συνδέεται με αρκετές επετειακές ημερομηνίες, όπως η 25η επέτειος από την επίσκεψη της Μητέρας Τερέζα στη Γεωργία και η 40η επέτειος από την επίσκεψη του Πατριάρχη Ηλία στη Ρώμη.
«Η συνάντηση αυτή ενίσχυσε τις ιστορικές μας σχέσεις» - τόνισε ο Καρδινάλιος Παρολίν, και πρόσθεσε - «Οι σχέσεις μεταξύ των δύο Εκκλησιών είναι ιδιαίτερα σημαντικές, εν μέσω των προκλήσεων που υπάρχουν σήμερα, όταν ο άνθρωπος έχει σχεδόν χάσει τον Θεό».