Όταν οι ρασοφόροι ..."αγαπούν" !

Χαφιέδες ρασοφόροι!


Πυρ και μανία

     …Κινητοποίηση το πρωί της Αστυνομίας, καθώς κόσμος είχε συγκεντρωθεί στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr
Εχουμε γίνει μαλλιοκούβαρα με τις ευλογίες κυβέρνησης και ΔΙΣ! Ανοιχτές μας λένε οι Εκκλησίες για ατομική λατρεία, αλλά όταν προσέρχονται οι πιστοί για προσκύνηση και τηρώντας όλες τις αποστάσεις ασφαλείας, ο ιερέας του Ναού τηλεφωνεί στον προϊστάμενο και Μητροπολίτη του και τον ενημερώνει για την ύπαρξη πιστών στο Ναό. Εκείνος με τη σειρά του τηλεφωνεί στην Αστυνομία για να επέμβει, έτσι ώστε να διωχθούν οι πιστοί που προσήλθαν για ατομική λατρεία. Το τραγελαφικό είναι ότι οι αστυνομικοί  περιγράφεται να επιδίδουν πρόστιμα, καθώς οι πιστοί δεν είχαν την απαραίτητη άδεια εξόδου.

Όρισε η Κυβέρνηση ως αιτιολογία εξόδου την άθληση ή τη βόλτα με το κατοικίδιο, αλλά λησμόνησε να ορίσει την ατομική λατρεία στους Ναούς ως λόγο εξόδου στα sms ή στις γραπτές βεβαιώσεις· όμως, επισήμως η ατομική λατρεία επιτρέπεται! Αποτέλεσμα; Ο κόσμος στα μπαλκόνια να διαπληκτίζεται για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Από την μία Ευλογημένος Ο Ερχόμενος και από την άλλη άρον άρον Σταύρωσον Αυτόν. Συγχαρητήρια στη ΔΙΣ και τους Ιεράρχες της Ορθόδοξης Εκκλησίας  που για μια ακόμη φορά κατόρθωσαν να κατασκανδαλίσουν τους πιστούς!
Τελικά κάποιοι κρύβουν μέσα τους έναν Αρτέμη Μάτσα, έναν καταδότη και, δυστυχώς, αυτό φανερώνεται με το χειρότερο τρόπο στις καταστάσεις που ζούμε τώρα, λόγω του νέου ιού. Απ’ ότι φαίνεται για κάποιους έχει πολύ μεγάλη αξία να αρέσουν στους ανθρώπους κι όχι στο Θεό. Κυνηγούν ανθρώπους απλούς που μπήκαν σε έναν Ιερό Ναό, για να ανάψουν ένα κερί στην εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου και να ακουμπήσουν τη στεναχώρια και την πίεση που νοιώθουν και αφήνουν τους καταναλωτές που συνωστίζονται στο σούπερ μάρκετ. Καταδιώκουν την ατομική λατρεία ενός πιστού χριστιανού και όχι την συνάθροιση πολιτών σε μία τράπεζα. Είναι άκρως μεταδοτικός ο ιός με την κορώνα του σε μία εκκλησία, αν τελεστεί εκεί ένας απλός και λιτός γάμος αλλά καθόλου μεταδοτικός στο δημαρχείο της πόλης. Η Ιερά Εξομολόγηση,έστω κι αν τηρηθεί η απόσταση του ενάμιση μέτρου, εγκυμονεί υψηλό κίνδυνο μόλυνσης μέσα στον άδειο Ιερό Ναό, αλλά είναι απολύτως ασφαλής η επίσκεψη στο γραφείο του ψυχολόγου. Απαγορεύεται η τέλεση του Ιερού Μυστηρίου του Ευχελαίου προς ίαση των ασθενειών, αλλά επιτρέπεται η αθρόα προσέλευσή μας στα νοσοκομεία… Τι ζούμε;
Αλλά είπαμε! Εμείς είμαστε οι γραφικοί, οι συνομωσιολόγοι, οι εκτός πραγματικότητας, οι παλαβοί και οι απροσάρμοστοι! Εξάλλου δεν υφίσταται διωγμός της Ορθοδοξίας και αυτά όλα είναι αποκυήματα της νοσηρής μας φαντασίας. Εμείς πρέπει να δείξουμε την αγάπη μας για το συνάνθρωπο με τον τρόπο που ορίζει ο άνθρωπος και όχι ο Θεάνθρωπος! Γιατί ο άνθρωπος γνωρίζει καλύτερα από το Θεάνθρωπο την αγάπη και τη δικαιοσύνη! Και τελικά θα μείνουμε στο σπίτι,για να μείνουμε σταθεροί στην πίστη, γιατί έτσι το τείχος που θα υψώσουμε στην αντικανονικότητα που μας επιβάλλουν κυβέρνηση και ΔΙΣ, θα κάνει την προσευχή μας αρεστή στο Θεό, άρα και πολύ πιο ωφέλιμη στους συνανθρώπους μας.
Πηγή: Εδώ.