Η αυλή του Πατριάρχη!

Αντί για Λαό του Θεού ο κ. Βαρθολομαίος, έχει και διοικεί την "αυλή" του!  Όπως λέμε "αυλή του Σουλτάνου", "αυλή του Αλή Πασά"...!

Κραυγαλέα υποκρισία κ. Βαρθολομαίου!

Οικουμενικός Πατριάρχης: Έχουμε μαζί μας τη δύναμη του Θεού που είναι απείρως πιο ισχυρή από κάθε είδους πανδημία και από κάθε κορονοϊό, αόρατο ή και ορατό (11 Ιουνίου 2020)


Ο Παναγιώτατος, που εορτάζει σήμερα τα ονομαστήριά Του, ευχαρίστησε όλους για τις ευχές και τις προσευχές τους για το πρόσωπό Του.
“Εορτάζομεν κατά το αποστολικόν “θλιβόμενοι αλλ’ ου στενοχωρούμενοι, απορούμενοι αλλ’ ουκ εξαπορούμενοι, διωκόμενοι αλλ’ ουκ εγκαταλειπόμενοι, καταβαλλόμενοι αλλ’ ουκ απολύμμενοι”, διότι έχουμε μαζί μας “την υπερβολήν της δυνάμεως του Θεού” που είναι απειράκις ισχυροτέρα από κάθε είδους πανδημίαν και από κάθε αόρατον αλλά και ορατόν κορωνοϊόν, ο οποίος μας επιβουλεύεται και μας απειλεί”, σημείωσε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος...".



Σχόλιο: Αφού ο κ. Βαρθολομαίος έκλεισε τις εκκλησίες, αφού διέταξε τους υποτακτικούς τους Αρχιερείς στην Ευρώπη και στην Αμερική να αλλάξουν τον τρόπο της Θ. Κοινωνίας, αφού ετοιμάζεται να επεκτείνει την αλλαγή αυτή σε όλη την Ορθοδοξία, τροποποιώντας βάναυσα την αγιοπατερική μας Παράδοση, παράλληλα και υποκριτικότατα δεν αισχύνεται να ομιλεί για “την υπερβολήν της δυνάμεως του Θεού” που είναι απειράκις ισχυροτέρα από κάθε είδους πανδημίαν και από κάθε αόρατον αλλά και ορατόν κορωνοϊόν, ο οποίος μας επιβουλεύεται και μας απειλεί”!!! Αν πίστευε στην «απειράκις ισχυροτέρα θεία δύναμη», θα ασχημονούσε στο μυστήριο των μυστηρίων; Θα συνεργούσε στο κλείσιμο των Ναών; Θα στερούσε το παντοδύναμο αυτό όπλο από τους πιστούς;