Εμπερίστατη Ελλάς καλεί Αρχιεπίσκοπο!


Καλά, ποιος μας έχει τυφλώσει και δεν αντιδρούμε δυναμικά, στην φανερή ισλαμοποίηση της πατρίδα και τον εξοβελισμό της ορθόδοξης Πίστης; Ποιας Κίρκης το μαγικό ραβδί μας μεταμόρφωσε και δεχόμαστε όλες τις προδοτικές κινήσεις των ηγετών μοιρολατρικά; Πώς μπορούμε να ελπίζουμε ότι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (νεκροθάφτης Πίστεως και Πατρίδος) μπορεί να ανανήψει;

 

Εμπερίστατη Ελλάς καλεί Αρχιεπίσκοπο!

 

Ο Ιερώνυμος ευλογεί τον εξισλαμισμό της Ελλάδας.

 

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

 

Οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου αναφορικά με τα πρόσφατα γεγονότα στη Μόρια είναι το λιγότερο προκλητικές. Ο κ. Ιερώνυμος ομιλεί για ένα δόλιο σχέδιο ανεπίτρεπτης, ανήθικης και απάνθρωπης εργαλειοποίησης και εκμετάλλευσης απελπισμένων προσφύγων και μεταναστών, που εξελίσσεται εδώ και αρκετούς μήνες.

Αυτή, όμως, είναι μια διαστρεβλωμένη αλήθεια. Θα έπρεπε αντί να ενεργεί ως φερέφωνο των ΜΚΟ, να υπερασπίζεται την Πατρίδα μας. Ως Αρχιεπίσκοπος, οφείλει να προστατεύει το ποίμνιό του από ορατούς και αοράτους κινδύνους. Τέτοιοι κίνδυνοι είναι και πολιτικές αποφάσεις, όπως αυτές που αφορούν το λεγόμενο “μεταναστευτικό θέμα” και έχουν φέρει τα πάνω κάτω σε όλη την Ευρώπη, πόσο μάλλον στη χώρα μας, η οποία έχει κατακλυστεί από ομογενείς των οθωμανών κατακτητών.

Καλώς αναφέρεται στην αποστολή της Εκκλησίας μας. Δεν είναι νέο ότι βρισκόταν, βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό κάθε εμπερίστατου, κάθε κατατρεγμένου, κάθε αδύναμου συνανθρώπου μας, κάθε πρόσφυγα, ανεξαρτήτως διακρίσεων. Με έργα και όχι με λόγια. Για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και την επούλωση των πληγών κάθε δοκιμαζόμενου. Αυτό το στοιχείο χαρακτηρίζει εμάς, τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς, είναι στο αίμα μας. Δεν μπορούμε να δεχτούμε όμως, ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν βλέπει το σχέδιο εξισλαμισμού της Πατρίδας μας. Και δείχνει να μη καταλαβαίνει ότι, όταν οι “πρόσφυγες” που φιλοξενούμε, ενεργούν εναντίον μας, τότε δεν είναι εκείνοι εμπερίστατοι αλλά εμείς.

Πράγματι, κινδυνεύει η ασφάλεια των Ελλήνων και των Ελληνίδων, τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στις ακριτικές περιοχές της χώρας μας. Έχουν γεμίσει τα χωριά μας με παράνομους μετανάστες και είναι γεγονός ότι δεν αισθάνονται φιλοξενούμενοι αλλά κυρίαρχοι. Δεν σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί. Τους ενοχλούν οι καμπάνες μας, τους ενοχλούν οι σταυροί, βανδαλίζουν και βρωμίζουν τις εκκλησιές μας, συμπεριφέρονται με θράσος, παραβιάζουν περιουσίες μας, κλέβουν και ρημάζουν ελεύθερα, ατιμώρητα.

Τα λόγια και τα έργα του κ. Ιερωνύμου δυστυχώς αποδεικνύουν ότι δεν νοιάζεται για τη δεινή θέση των Ελλήνων και ότι ένας από τους κύριους λόγους που έχουν οδηγήσει την Πατρίδα μας στην τραγική αυτή κατάσταση, είναι η καθ’ όλα ανθελληνική μεταναστευτική πολιτική την οποία ο ίδιος ευλογεί με λόγια και με έργα. Ευλογεί δηλαδή τον εξισλαμισμό της Ελλάδας.

Απαιτούμε από τον Αρχιεπίσκοπο να αφήσει κατά μέρους τις διπλωματικές του τοποθετήσεις και τους απαράδεκτους παραλληλισμούς, που συνήθως ακούμε από διάφορους αθεολόγητους, όπως ότι και ο Χριστός ήταν πρόσφυγας. Τους τελευταίους μήνες και όχι μόνο, εμπερίστατη είναι ολόκληρη η Πατρίδα μας. Εμπερίστατοι είναι οι Έλληνες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, άστεγοι, άνεργοι, υπερχρεωμένοι, αναγκασμένοι να υπομένουν κλοπές και βανδαλισμούς από τους “προστατευόμενους” της Πολιτείας και της Εκκλησίας. Γνωρίζουμε την αδυναμία αφομοίωσης των συγκεκριμένων λαών με τις αξίες και τον πολιτισμό μας. Θεωρούμε ελάχιστο χρέος του Αρχιεπισκόπου να ενημερωθεί και ο ίδιος, πριν είναι πολύ αργά. Ίσως έτσι τον βοηθήσουμε να σταματήσει τα προξενιά με το Ισλάμ, και όταν επιτέλους καταλάβει ποιους προστατεύει, ελπίζουμε να επιστρέψει στην πραγματικότητα και να αναλάβει την ευθύνη του απέναντι στην απειλή που λέγεται ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

Πηγή