Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ!

      

     Ο Μεσογαίας προσκεκλημένος εις Ιερατικήν Σύναξιν του Σεβ. Νεαπόλεως της 24ης Ιανουαρίου 2021 διά το εμβόλιον του κορωνοϊού εδήλωσε ότι εγνώριζε αυτός και η επιτροπή βιοηθικής της Εκκλησίας ήδη από τον Μάρτιον 2020 περί των εμβολίων. Ωστόσο, μας προκαλεί ιδιαιτέραν έκπληξιν ότι δεν εγνώριζε τίποτε περί εμβρυϊκών κυττάρων εις τα εμβόλια πριν το αναφέρει ο Σεβ. Κυθήρων, χαρακτηρίζει την έκτρωσιν “διακοπήν κυήσεως” και καταλήγει ότι δεν τίθεται ηθικόν ζήτημα επειδή πρόκειται ήδη διά “νεκρωμένα έμβρυα” που δεν οδηγήθησαν εις την έκτρωσιν διά το εμβόλιον!


 

ΑΝΟΣΙΑΚΟΙ  ή  ΑΝΟΣΙΟΙ 

     Ο Σεβασμιώτατος Μεσογαίας Νικόλαος  που από την ΝΑΣΑ πήγε στα ΡΑΣΑ, ανάμεσα στις δηλώσεις υποστήριξης των εμβολίων μας λέει ότι: «δεν τίθεται ηθικόν ζήτημα επειδή πρόκειται ήδη διά “νεκρωμένα έμβρυα” που δεν οδηγήθησαν εις την έκτρωσιν διά το εμβόλιον!»

   Δηλαδή μπορούμε χωρίς καμία ηθική έκπτωση να ιεροσυλήσουμε έναν  τάφο αφού πρόκειται για πεθαμένο άνθρωπο του οποίου ο θάνατος δεν προκλήθηκε από εμάς, τον βρήκαμε έτοιμο και εφόσον ο καρπός της κλοπής έχει καλό κίνητρο;

     Ή αν δεις κάποιον αιμόφυρτο δολοφονημένο στον δρόμο με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα στις τσέπες του, τότε μπορείς να τον βεβηλώσεις λεηλατώντας τα,  αφού είναι ήδη πεθαμένος αλλά και δεν τον σκότωσες εσύ;

    Έλεος πιά! Φτάνει ο άδικος θάνατος των σφαγιασθέντων εκτρωθέντων παιδιών, μην τυμβωρυχούμε επιπλέον πάνω στα αθώα κορμιά τους.

Γ.Κ.

 Σχόλιο από εδώΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ. Την ώρα που ο Γέροντας Εφραίμ μας καλεί επειγόντως σε μετάνοια, ο Μητρ. Μεσογαίας «κλείνει το μάτι» στα χρήσιμα (για το covid-19 εμβόλιο) νεκρωμένα έμβρυα! Δολοφονήθηκαν ανεξάρτητα από τον σκοπό για τον οποίον χρησιμοποιήθηκαν, άρα δεν τίθεται ηθικό ζήτημα μας λέει ο Μητροπολίτης! Είναι κατανοητό γιατί ο Μητροπολίτης Μεσογαίας καταφεύγει σε αυτήν την «ηθική» του «προφυλακτικού», καθότι διατελεί πρόεδρος στην επιτροπή βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος με αναπληρωματικό μέλος στην επιτροπή τον κολλητό του και εκλεκτό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Σωτήριο Τσιόδρα!

 Πηγή ἐδῶ.