Άξιος γιά Μητροπολίτης τῆς νέας Οἰκουμενιστικῆς "ἐκκλησίας"! Ὑπάρχουν ἀκόμα κάποιες κενές θέσεις!

       Ὁ π. Νεκτάριος, αὐτὸς πού (μαζὶ μὲ τοὺς Γ.Ο.Χ.), ἔσπερνε τὴν ἀνησυχία γιὰ τὰ περὶ καρτῶν καὶ 666, τώρα ἔφτασε στὸ ἀντίθετο ἄκρο: Ὑπερασπίζεται τὴν Οἰκουμενιστικὴ Ἐκκλησία, γιατὶ αὐτὸ τὸν βοηθεῖ νὰ ἀποκτήσει τὴν περιπόθητη ἀνάδειξή του σὲ Δεσπότη!


π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Σχισματικοί και πλανεμένοι όσοι εναντιώνονται στην αλλαγή εορτασμού του Πάσχα!

 

ΛΥΚΟΙ ΒΑΡΕΙΣ

 

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ο οποίος έχει συλλειτουργήσει με σχισματικούς της Ουκρανίας, επικαλείται την παρέμβαση του Μητροπολίτου Εδέσσης και Αλμωπίας Ιωήλ, ο οποίος επίσης συλλειτούργησε με τον σχισματικό Επιφάνιο β΄, για να υποστηρίξει ότι όλοι εμείς (ειδικά στα ιστολόγια!) που εναντιωνόμαστε στην αλλαγή της δισχιλιόχρονης Παράδοσης του εορτασμού του Πάσχα μετά τα μεσάνυχτα ξημερώματα Κυριακής, είμαστε σχισματικοί, είμαστε πλανεμένοι και έχουμε ως μυστική αποστολή να αρπάξουμε το ποίμνιο από τις στοργικές αγκάλες όλων αυτών των πατέρων, που χρόνια τώρα έχουν χάσει τον ύπνο τους για να μην σκανδαλίζουν με τις πράξεις τους!

Για να το επαναλάβω, όλη η Εκκλησία σύμφωνα με τον π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη είναι πλανεμένη, διότι δεν κατάλαβε ότι η δύση του ηλίου σημαίνει αρχή μιας νέας ημέρας. Ο Μητροπολίτης Ιωήλ ήλθε σαν τον ήλιο να ρίξει νέο φώς στις ερμηνείες των Πατέρων. Και παρότι η Εκκλησία σύμφωνα με τον π. Νεκτάριο είναι πλανεμένη, ο ίδιος καλεί τους πιστούς να παραμείνουν «εν τη Εκκλησία», εννοώντας φυσικά «Εκκλησία» τον εαυτόν του και όσους υποστηρίζουν την αλλαγή του εορτασμού του Πάσχα!

Είναι προσωρινές (δήθεν λόγω κόβιντ) οι αλλαγές που υποστηρίζουν αυτοί οι άνθρωποι; Ρητά και κατηγορηματικά όχι. Ο πόλεμος που έχουν ανοίξει είναι πολύ μεγάλος για να είναι κάτι προσωρινό.

Ο π. Νεκτάριος θα μας πει στο επόμενο βιντεάκι του ότι και η Μεγάλη Εβδομάδα εκκλησιολογικά δεν ξεκινάει τότε που νομίζουμε για να καταλήξει στην κατάργηση των τεσσάρων σημείων της Α Οικουμενικής που καθορίζουν τον εορτασμό του Πάσχα λέγοντας ότι «Δεν γιορτάζουμε αδελφοί μου, ούτε πανηγυρίζουμε ώρες και ημέρες. Ούτε ημερολάτραι είμεθα, ούτε ωρολάτραι. Εορτάζομε τα γεγονότα της παγκοσμίου σωτηρίας που αναφέρονται στην Σταύρωση, στην Ταφή και στην Ανάσταση του Κυρίου μας…». Με αυτόν τον τρόπο ο πολύς π. Νεκτάριος και οι συν αυτώ επωφθαλμιούν να παρασύρουν τους Ορθοδόξους μακριά από το Πάσχα τους και να τους συνδέσουν σταδιακά σε κοινούς εορτασμούς με αιρετικούς.

 

Το βιντεάκι του π. Νεκταρίου συνοδεύεται από απαλή μουσική πιάνου για χαλάρωση!!

-https://www.youtube.com/watch?v=EQoCT2742-w&t=111s



ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Πηγὴ ἐδῶ.