Η άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχου στην Αμερική

 Ο "μαρτυρικός" πατριάρχης Βαρθολομαίος έφθασε στην Αμερική με ιδιωτικό πανάκριβο τζέτ D-AHER Dassault Falcon-900EX (δείτε εδώ το εσωτερικό του πανάκριβου τζέτ) και αν νομίζει κανείς ότι θα ασχοληθεί με την στήριξη της πίστης του ορθοδόξου ποιμνίου είναι πολύ γελασμένος. Αντιθέτως πάντα περιτριγυρισμένος από πλήθος μπράβων (βλ. παρακάτω φωτογραφία, Θεέ και Κύριε που κατήντησε το πάλαι ποτέ ορθόδοξο και μαρτυρικό πατριαρχείο Κων/πόλεως!) θα ονομασθεί τιμητικά διδάκτωρ αμερικανικού πανεπιστημίου (άλλος ένας τιμητικός τίτλος για τον Πάπα της Ανατολής όχι όμως για ορθόδοξο έργο), θα συμφάγει σε επίσημα πολυτελέστατα δείπνα ξενοδοχείων, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των Η.Π.Α. και άλλα σημαίνοντα πολιτικά στελέχη, με μασονικούς κύκλους κλπ. Ο δε επίσης "μαρτυρικός" Ελπιδοφόρος Αμερικής κάνει τα πάντα μέσω Twitter (θού Κύριε...) για να δυσφημίσει την ελληνική ταυτότητα συμπροσευχόμενος με τους τούρκους κατακτητές της Κύπρου και να διαφημίσει την "αγιότητα" του Βαρθολομαίου. Που κατήντησε η ταπεινή και φτωχή κόρη, η Ορθοδοξία, όπως την ονόμαζε ο άγ. Παΐσιος!!!

Έφτασε απόψε, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος τόνισε μέσω του λογαριασμού του στo Twitter  ότι “Eίναι μεγάλη η ευλογία και ανείπωτη η χαρά μας που υποδεχόμαστε στις Η.Π.Α. τον πνευματικό μας πατέρα, την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η επίσκεψή του αυτή θα μας προσφέρει ένα εμπνευσμένο και ανανεωμένο όραμα για την πίστη μας”.