Αυτούς τους πολιτικούς ταγούς μας ζητούν να εμπιστευόμαστε, ότι θέλουν τάχα το καλό μας και το καλό των παιδιών μας!

 

Σακελλαροπούλου: Ο Winnie το αρκουδάκι δεν είναι ούτε θηλυκό, ούτε αρσενικό αλλά κάτι άλλο – Τέτοια "σοφά" λένε στις τρυφερές ψυχές των παιδιών μας.

Οι Δεσπότες μας που κόπτονται για την σωτηρία των συνανθρώπων μας αυτά δεν τα βλέπουν; Αλλά ως αληθινοί προδότες της Πίστεως και της ανθρωπότητας δεν βγάζουν μιλιά.

 

Το αρκουδάκι Winnie…

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μικρούς μαθητές.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο αγαπημένο της παιδικό παραμύθι με τον Winnie το αρκουδάκι, το οποίο όπως είπε δεν είναι ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό αλλά κάτι άλλο.

Όπως είπε αυτό είναι το αγαπημένο της παιδικό, παραμύθι καθώς ουσιαστικά προωθεί μια unisex κοινωνία χωρίς διακριτά φύλα.

Η αναφορά της κυρίας Σακελλαροπούλου έχει ως εξής:

«Το αρκουδάκι Winnie-the-Pooh έχει όνομα και αρσενικό και θηλυκό. Και αυτό είναι που έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή. Δεν ήθελαν να δώσουν όνομα ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό και έδωσαν και τα δύο. Ήταν πολύ νωρίς αυτά όταν γράφτηκαν σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε τώρα».

Πηγή