Πώς να μην υπάρχει σύγχυση; Οι παλινωδίες του κ. Τελεβάντου

Το σχόλιό μας: Ο γνωστός για την ως άλλος ιανός στάση του στον Οικουμενισμό κ. Τελεβάντος παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό τον αρχιμανδρίτη εκ Γερμανίας π. Γεράσιμο Φραγκουλάκη ως ορθόδοξο ιερέα που τηρεί τους κανόνες και ως εκ τούτου έχει το δικαίωμα να μιλάει για άλλους. Ξέχασε ο κ. Τελεβάντος τί εστι π. Γεράσιμος Φραγκουλάκης; Ή το κάνει εξ επίτηδες για να προκαλέσει μεγαλύτερη σύγχυση; Διότι με τέτοια άρθρα πως να μην δημιουργείται σύγχυση! Παρουσιάζουμε με χαρακτηριστικές φωτογραφίες τα έργα και τις ημέρες του π. Γερασίμου Φραγκουλάκη, και αναρωτιόμαστε πως ο κ. Τελεβάντος κατηγορεί άλλους, ότι άφησαν το έργο εναντίον της αιρέσεως, όταν ο ίδιος παρουσιάζει καραμπινάτους αμετανόητους οικουμενιστές αιρετίζοντες ως ορθόδοξους σχολιαστές:

Ο π. Γεράσιμος Φραγκουλάκης με τους οικουμενιστές ομοϊδεάτες του ακόμα και με ινδούς


Ο π. Γεράσιμος Φραγκουλάκης συμπροσευχόμενος με παπικούς και προτεστάντες 


Ο π. Γεράσιμος Φραγκουλάκης τελώντας αρτοκλασία με προτεστάντη ψευδεπίσκοπο και δίνοντας του τον άρτο.

Ο π. Γεράσιμος Φραγκουλάκης με προτεστάντες δορυφόρους/φρουρούς υπογράφοντας την οικουμενική Χάρτα δηλ. την συμμετοχή του και αυτή του ανυποψίαστου τότε ποιμνίου του στο Π.Σ.Ε

Κι έχει το θράσος να μιλάει για τήρηση των Ι. Κανόνων και της εκκλησιαστικής τάξεως ο π. Γεράσιμος Φραγκουλάκης; Ελπίζουμε ο κ. Τελεβάντος να αλλάξει αυτή του την τακτική!