Ο Οικουμενισμός προχωράει ακάθεκτος, ενώ οι Ορθόδοξοι δυστυχώς στρουθοκαμηλίζουν.

Και ενώ η πανορθόδοξη συνδιάσκεψη περί αιρέσεων... δεν γνωρίζει (!!!) ότι υπάρχει Οικουμενισμός, ενώ οι "ευσεβείς", όπως ο Κυθήρων και ο Πειραιώς αποκρύπτουν την ύπαρξή του (ο Πειραιώς πιο πονηρός αφήνει το γραφείο του περί αιρέσεων να λέει κάτι για τα μάτια του κόσμου), ενώ οι Ορθόδοξοι κάνουν Οικονομία περιμένοντας πληροφορία από τον Θεό, οι Οικουμενιστές, καταλύουν δόγματα και όρια αιώνων, μεταλλάζουν την ορθόδοξη μαρτυρία, προδίδουν τους αγώνες των Αγίων, παίρνουν στον λαιμό τους ψυχές και σπρώχνουν το ποίμνιο προς την απώλεια.

xalkidonos romi 1

Στην ετήσια συνάντηση εκπροσώπων θρησκειών από όλο τον κόσμο που διοργανώνει η γνωστή οργάνωση «Sant’Egidio» παραβρέθηκε χθες εκπροσωπώντας τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος Εμμανουήλ.

Η ετήσια αυτή συνάντηση στην οποία παρέστη και μίλησε ο Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron έχει σαν σκοπό την έκκληση των θρησκειών προς τους ηγέτες του κόσμου για την παύση των πολέμων και την επικράτηση της ειρήνης.


Η χθεσινή τελετή λήξης των εργασιών πραγματοποιήθηκε στο Κολοσσαίο με την παρουσία του Πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος μαζί με τον Μητροπολίτη Χαλκηδόνος συμπροήδρευσαν στην έκκληση για την ειρήνη.

xalkidonos romi 2

xalkidonos romi 2