Ο Πούτιν αυτοαποκαλύπτεται και καταδεικνύει όσους προκαλούν σύγχυση και διχάζουν το ποίμνιο.

το σχόλειό μας: Τόσες φορές εδώ και χρόνια προσπαθήσαμε να δείξουμε σε όσους σπέρνουν σύγχυση και διχόνοια λέγοντας ότι ο Πούτιν είναι τάχα ο υπερασπιστής της Ορθοδοξίας, ότι κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο ισχύει. Δημοσιεύσαμε στοιχεία, εικόνες, ρήσεις που απέδεικναν ότι ο Πούτιν δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας υπηρέτης -κι αυτός- της Ν.Τ.Π. μόνο τώρα με ορθόδοξο προσωπείο. Η δε εισβολή του στην Ουκρανία υπηρετεί τα σχέδιά του για μία Ν.Τ.Π. Εις μάτην όμως. Οι σπορείς συνέχισαν εφευρίσκοντας διάφορα υποτίθεται "κόλπα" του Πούτιν και του πιστού του ακολούθου πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου. Όμως τώρα ο ίδιος ο Πούτιν ξεμπροστιάζει τους "πολιτικούς ειδήμονες" και αυτοαποκαλύπτεται. Ίσως τώρα να σταματήσει η προπαγάνδα υπέρ του "ορθόδοξου" ηγεμόνα και να υπάρξει σε αυτό τουλάχιστον λιγότερη σύγχυση και διχόνοια.

Πούτιν: "η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία δεν είναι μια «εδαφική σύγκρουση» αλλά ένα γεγονός που πρέπει να καθορίσει «τις αρχές πάνω στις οποίες θα θεμελιωθεί η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων"



Πούτιν: Η αποστολή της Ρωσίας είναι να «χτίσει έναν νέο κόσμο»

Θα ήταν καιρός να εγκαταλείψουμε αυτή τη σκέψη, που έχει απομείνει από την εποχή της αποικιοκρατίας. Αυτή η εποχή τελείωσε εδώ και πολύ καιρό και δεν θα επιστρέψει ποτέ», δήλωσε ο Πούτιν στη Λέσχη Συζήτησης Valdai, που πραγματοποιήθηκε στο θέρετρο του Σότσι και συμμετείχαν 140 ειδικοί, πολιτικοί, διπλωμάτες και οικονομολόγοι από 42 χώρες από την Αφρική, την Ευρασία, τη Βόρεια και Νότια Αμερική.σύμφωνα με το Agerpres.

Είχα κάνει πρόταση για ένταξη της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ, αλλά αρνήθηκαν, είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στην ολομέλεια της 20ης ετήσιας συνάντησης της Διεθνούς Λέσχης Συζητήσεων Valdai.

«Όλοι αντιλαμβάνονται ότι στο διεθνές σύστημα όπου κυριαρχεί η αυθαιρεσία ο καθένας μπορεί να δεχθεί επίθεση για τον απλούστατο λόγο ότι αυτός ή η χώρα του δεν αρέσουν στον ηγεμόνα, ο οποίος έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου και, θα έλεγα. , την αίσθηση της πραγματικότητα. Δυστυχώς, πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι ομόλογοί μας στη Δύση έχουν χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας», υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος. «Είμαστε αντιμέτωποι κυρίως με το καθήκον να οικοδομήσουμε έναν νέο κόσμο», έναν πολυπολικό κόσμο, δήλωσε ο Πούτιν .

Ως εκ τούτου, υποστήριξε, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία δεν είναι μια «εδαφική σύγκρουση» αλλά ένα γεγονός που πρέπει να καθορίσει «τις αρχές πάνω στις οποίες θα θεμελιωθεί η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων».