Η είδηση που δείχνει την απίστευτη προδοσία Επισκόπων και πολιτικών!

Από το 2010 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο αρνήθηκε την αναγνώριση του γάμου ομοφυλοφίλων ως θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και επέτρεψε στα κράτη την άρνηση αποδοχής του. Για τους πολιτικούς γνωρίζουμε ότι ούτε Θεό πιστεύουν ούτε για την Ελλάδα αγωνίζονται. Αλλά οι επίσκοποι δεν το γνώριζαν αυτό ώστε να κινηθούν αναλόγως νομικά και να αποτρέψουν την ύψιστη ασέβεια; Δεν το γνώριζαν ώστε να κλείσουν το στόμα του κάθε βλάσφημου επισκόπου Μεσσηνίας, Ν. Ιωνίας κλπ.; Δεν το γνώριζαν ώστε να κατηχήσουν αναλόγως το ποίμνιο; Θα το ξαναπούμε κι ας μας κατηγορούν: Οι σημερινοί επίσκοποι δεν φοβούνται ούτε Θεό ούτε άνθρωπο.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


Ο γάμος ομοφυλοφίλων δεν είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα

25/6/2010, 10:04 π.μ

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει αρνηθεί το θεμελιώδες δικαίωμα αναγνώρισης των γάμων ομοφυλοφίλων. Το δικαίωμα γάμου, που κατοχυρώνεται στο άρθρο 12 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δεν υποχρεώνει τα υπογράφοντα κράτη να αναγνωρίζουν νομικά τους γάμους μεταξύ ζευγαριών του ιδίου φύλου, αποφάνθηκαν οι δικαστές του Στρασβούργου την Πέμπτη.

Η απαγόρευση των γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων επιτρέπεται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το Δικαστήριο του Στρασβούργου απέρριψε την Πέμπτη αγωγή δύο Αυστριακών που απαιτούσαν πλήρη ισότητα μεταξύ ομοφυλόφιλων και ετεροφυλόφιλων ζευγαριών. Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, οι ομοφυλόφιλοι στην Αυστρία έχουν τη δυνατότητα να συνάπτουν σύμφωνο συμβίωσης, παρόμοιο με εκείνο της Γερμανίας, αλλά όχι γάμο.

Οι δικαστές του Στρασβούργου δήλωσαν ότι καμία υποχρέωση καθιέρωσης του γάμου ομοφυλοφίλων δεν μπορεί να απορρέει από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το άρθρο 12 της Σύμβασης εξαρτά ρητά το δικαίωμα γάμου από «εσωτερικούς νόμους που διέπουν την άσκηση αυτού του δικαιώματος».

Το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επίσης δεν θεωρεί ότι υπάρχει παραβίαση της απαγόρευσης των διακρίσεων βάσει του άρθρου 14, ιδίως δεδομένου ότι τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια είχαν τη δυνατότητα κρατικής αναγνώρισης της συμβίωσής τους από την εισαγωγή του συμφώνου συμβίωσης. Ωστόσο, το καταχωρισμένο σύμφωνο συμβίωσης στην Αυστρία δεν ισοδυναμεί με γάμο, όπως ακριβώς συμβαίνει στη Γερμανία· Οι ομοφυλόφιλοι στερούνται το δικαίωμα υιοθεσίας και από τους δύο συντρόφους.