Τα βλέπουν αυτά οι τυφλοί προπαγανδιστές της "μεγάλης" ορθόδοξης Ρωσίας που αγνοούσαν επιδεικτικά τόσο καιρό τις σχετικές προειδοποιήσεις μας;

«Είμαστε ανίκητοι»: Επίσκεψη Πούτιν στην Τσετσενία – Φίλησε το κοράνι και προσκύνησε τον τάφο του δολοφόνου του αγ. Μάρτυρος Ευγένιου Ροντιόνωφ.

«Είμαστε ανίκητοι»: Επίσκεψη Πούτιν στην Τσετσενία – Φίλησε το κοράνι Ο Πούτιν πραγματοποίησε μια επίσκεψη-έκπληξη στην Τσετσενία την Τρίτη, το πρώτο του ταξίδι στην περιοχή εδώ και σχεδόν 13 χρόνια. Κατά την επίσκεψή του ο Πούτiν δήλωσε πως η Ρωσία είναι ανίκητη όσο έχει στρατιώτες σαν τους Τσετσένους και επίσης σε μια απρόσμενη κίνηση φίλησε το κοράνι. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Πούτιν επισκέφθηκε μια ακαδημία ειδικών δυνάμεων, όπου Τσετσένοι εθελοντές στρατιώτες υποβάλλονται σε εκπαίδευση πριν αναπτυχθούν στην Ουκρανία. Ο Πούτιν εξέφρασε τον θαυμασμό του στους στρατιώτες, δηλώνοντας ότι όσο η Ρωσία έχει άνδρες σαν αυτούς, η χώρα θα παραμείνει «ανίκητη». 

 «Όσο έχουμε άντρες σαν εσάς, είμαστε απολύτως, απολύτως ανίκητοι. Άλλο είναι να πυροβολείς σε ένα πεδίο βολής εδώ και άλλο πράγμα να θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία σου. Αλλά έχετε μια εσωτερική ανάγκη να υπερασπιστείτε την Πατρίδα και το θάρρος να πάρετε μια τέτοια απόφαση» είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Δείτε  εδω http://youtube.com/post/Ugkx4gjAUGCxVBVqVPxkNEd_RmXiall7eyOZ?si=mQ7ztJcI_6PKT_ul

Διαβάστε στην αρχική πηγή: https://nemesishd.gr/news/eimaste-anikitoi-episkepsi-poutin-stin-tsetsenia-filise-to-korani/