Ο Πατρών υποχρεώνει τους κληρικούς του να πάνε στην συναυλία της Πέγκυς Ζήνα. Με τον Σταυρό στο ‘να χέρι και το μπουζούκι στ’ άλλο, γίνανε περίγελος και των κοσμικών. (ΗΧΗΤΙΚΟ).

Ο π. Αναστάσιος Γκοτσοπουλος, που είναι; Τι λέει για όλα αυτά;

Ο πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Πατρών Αρχιμανδρίτης Αρτέμιος Αργυρόπουλος διένειμε στους αρμοδίους μήνυμα σύμφωνα με το οποίο η παρουσία όλων τον κληρικών της Μητροπόλεως Πατρών στην συναυλία της Πέγκυς Ζήνα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Η οδηγία έχει ως εξής: 

Σεβαστοί Πατέρες ευλογείτε!

Σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα τό απόγευμα καί ώρα 8μ.μ. στό Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών θα πραγματοποιηθή η μεγάλη φιλανθρωπική Συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Ως εκ τούτου η παρουσία όλων των Κληρικών καθίσταται υποχρεωτική.

Παρακαλούνται οι Αρχιερατικοί Επίτροποι να ενημερώσουν δέοντως όλους τους Ιερείς της Περιφερείας τους για την παρουσία τους στην ως άνω εκδήλωση.

Με τιμή,

π. Αρτέμιος

Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας. Ποιός λαϊκός θα το φανταζότανε ότι θα έφτανε η μέρα που θα έβγαινε απ’ τα ρούχα του με αυτά που κάνει μέρος του κλήρου. Οι μητροπολίτες σε συνεργασία με πολιτειακούς φορείς, και με υπέρογκα διακινούμενα χρηματικά ποσά, υποχρεώνουν τους ιερείς τους να παρευρίσκονται σε κοσμικές συναυλίες, τις οποίες αποκαλούν «φιλανθρωπικό έργο» και «προώθηση του πολιτισμού»! Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Το αποτέλεσμα, το «μήνυμα» που μεταφέρεται στην κοινωνία από το «έργο» της Μητροπόλεως, περιγράφεται στο κάτωθι ηχητικό από σημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο της Πάτρας. 

«Ευλόγησον δέσποτα!». 

Για γέλια και για κλάματα.

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ