Νεκρός οδηγός τους ΕΚΑΒ μετα τον εμβολιασμό του…στη Σπάρτη

 Και: Απάθεια για την παράλυση

της Νοσηλεύτριας!

Αλλος ενας θάνατος μετα απο εμβολιασμό…αλλο ενα ΣΟΚ ...Αυτη τη φορά απο το Νοσοκομείο Σπάρτης…Ηταν Οδηγός ασθενοφόρου..

Πρόκειτε για τον Ιωάννη Μέρμηγκα 57 ετων… Σύμφωνα με πληροφορίες μετα τον εμβολιασμό του μάζεψε υγρό στον πνεύμονα και κατέληξε... Σε τρια συνεχόμενα Τεστ ειχε βγει αρνητικός.

Οι παρενέργειες και οι Θάνατοι μετα τον εμβολιασμό συνεχίζονται και στην Ελλάδα. Εχουμε ηδη τρεις θανάτους Γιατρών μετα τον εμβολιασμό τους σε Ξάνθη Βόλο και Αρτα και ερχεται να προστεθεί και αυτος ο 4ος θάνατος μετα απο τον εμβολιασμό τους.

Επίσης εχουμε 2 καταγεγραμμένες παρενέργειες της Νοσοκόμας στη Κέρκυρα και του Υποδιευθυντή στο Θριάσιο Νοσοκομείο Αττικής.

Πηγή ἐδῶ.

Η απάθεια για Παράλυση της Νοσηλεύτριας και τα “ασφαλή” τους εμβόλια…

Μέρα νύχτα διατυμπανίζουν για τα ασφαλή τους Εμβόλια…Κατέστρεψαν μια γυναίκα νοσηλεύτρια και κάνουν κολοτούμπες στις Δηλώσεις τους. ...Αντιμετωπίζουν το σοβαρό αυτό περιστατικό με απάθεια λες και δεν εχει ΖΩΗ η Στέλλα… του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας... Μια λένε στις 400.000!!!

Το νευρολογικό που της παρουσιάστηκε και την παρέλυσε στα Κάτω ακρα συνήθως χρειάζεται μακρόχρονη και πολυσύνθετη Θεραπεία και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα γυρίσει στη προτέρα κατάσταση...

Την κατέστρεψαν και δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να δουλέψει ξανά και βγαίνουν ολα τα τσόκαρα της Κυβέρνησης να μας πούνε οτι δεν συνδέεται το εμβόλιο με την παράλυση της νοσηλεύτριας... Μια γυναίκα υγιής που δεν είχε παρουσιάσει ποτέ ΤΙΠΟΤΑ... Η παράλυση που ήρθε απο το πουθενά!! Μια “ορφανή” παράλυση!!

Η Κυβέρνηση επιβάλει Φασιστικά τα εμβόλια και ασκει πίεση με τα παπαγαλάκια της οτι οι Υγειονομικοί θα πρέπει να το κάνουν αλλιώς μπορεί να χάσουν και τη δουλειά τους…

Οι Φαρμακευτικές έχουν πάρει απαλλαγή απο τις παρενέργειες και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη την αποδεχθηκε... Ποιος θα αποζημιώσει την Νοσηλεύτρια αν δεν περπατήσει κανονικά και δεν επανέλθει ?

Οι ειδικοί της Κυβερνητικής επιτροπής Υγείας έχουν παρει ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ χρήμα απο τις Φαρμακευτικές για να πουλήσουν τα Σατανικά Εμβόλια…

Εχουν μετατρέψει τους πολίτες σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ και κάποια κοιμισμένα δίποδα  τρέχουν στην ουρά για να τρυπηθούν…Εχουν τρομοκρατήσει το κόσμο και εχουν πληρώσει τα Μέσα Εξαπάτησης να τρομοκρατούν..Και πιστεύει κανεις οτι θα παραδεχθούν οτι φταίει το εμβόλιο???

Και είμαστε στην αρχή… Προηγήθηκε παρενέργεια του Υποδιευθυντή του Θριάσιου Νοσοκομείου και τώρα σε Νοσοκόμα στη Κέρκυρα... Τρεις θάνατοι Γιατρών σε Ξάνθη Αρτα και Βόλο μετά τον εμβολιασμό... Ολα αυτά δεν λένε τίποτα? Ολα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι τυχαία!!!

Μακάρι η Νοσηλευτήρια να το ξεπεράσει αλλά τα πράγματα δεν είναι απλά… Πριν λίγες μέρες τέλος Ιανουαρίου 2021 η Στέλλα (με την Πορτοκαλί Μπλούζα στη Φωτό) ήταν ΟΡΘΙΑ στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πνευμολογικής  Κλινικής και της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας  μαζί με τις συναδέλφους της και της έγραφαν στο προσωπικό της Λογαριασμό και του Χρόνου με υγεία και ελεύθεροι…Δύναμη και υπομονή... Δέκα μέρες μετά την κοπή της πίτας  παρέλυσε.

Μητσοτάκη υπογράφεις οτι θα ξανασταθεί όρθια και θα μπορεί να δουλέψει ξανά? Ποιος θα νοιαστεί για τα δυο παιδιά της?  Ποιος θα την αποζημιώσει Κυριάκο αν χρειαστεί?

 Πηγή ἐδῶ.