Για τους «ρομαντικούς» εραστές της Μόσχας: Ο Κύριλλος συναγωνίζεται τον Βαρθολομαίο στην προώθηση του Οικουμενισμού διεκδικώντας το πρωτείο για τον εαυτό του.

Πάνω στην κοντόφθαλμη θεώρηση των πραγμάτων από τους ευσεβείς προωθείται ο Οικουμενισμός. Από την μία μιλούν για την Ουνία στην Ουκρανία και από την άλλη επαινούν την παρυσία των Παπικών σ΄αυτήν!!! Και όμως οι εν Ελλάδι «παραδοσιακοί» επαινούν την στάση της Μόσχας.

antonios Gugerotti

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Συνάντηση με τον Ρωμαιοκαθολικό Αρχιεπίσκοπο Claudio Gugerotti, υπεύθυνο για τις Ανατολικές Εκκλησίας της Αγίας Έδρας είχε σήμερα, Τρίτη 2 Μαϊου 2023 ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος στη Ρώμη.

Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Αντώνιος έφτασε στην Ιταλία για σύντομη επίσκεψη εργασίας, με ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου.

Ο Μητροπολίτης Αντώνιος συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο Gugerotti για τον διορισμό του σε αυτή την ανώτατη θέση τον Νοέμβριο του 2022, ενώ αναφέρθηκε στην πολυετή εργασία του ως διπλωματικού αντιπροσώπου της Αγίας Έδρας στον Υπερκαύκασο, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ σε ανάμνηση της επισκέψεως αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Πηγή